Loading...

Afklarende samtale

Udgangspunkt i din hverdag, med dine værdier og behov, i dit hjem.

● Ud fra dine ønsker og behov gennemgår vi muligheder til justering af dit liv her og nu.
● Vi mødes hjemme hos dig, så vi kan få helhedsindtryk af dit liv og dine udfordringer.
● Vi taler om dine pårørendes rolle i dit liv. Hvad har du og dine pårørende brug for, for at alle kan følge med og være sammen, hvor nærvær er det bærende.

Vi kommer altid ud til jer, så vi kan møde jer, dér hvor jeres hverdagsrutiner er. Vi har brug for at se hvordan I trives i jeres hjem, så vi kan komme med forslag til optimeringer af jeres hverdagsrutiner, med udgangspunkt i jeres liv.

Vi ønsker at lære jer at kende, så vi kan finde de bedste løsninger til jer. Inviter gerne jeres pårørende med, da de ofte også har ideer eller oplevelser, de kan byde ind med.

Vi kommer med en viden om generelle muligheder og begrænsninger, inden for hjemmepleje og kommunale tilbud. Vi kommer også gerne med nye eller skæve vinkler, forslag og muligheder. Sammen kan vi finde de løsninger der virker for jer.

Vi kender til sygdomme, behandling og forløb, og kan hjælpe med at sikre at din behandling er optimal.

Vi tænker altid forebyggende og rådgiver om dagligdagens muligheder for at passe godt på sig selv.

Så giv os et kald og kom i gang med at justere dit liv, så du får mere tid til det du gerne vil.

Efter aftale telefonisk, finder vi en dag. Vi kommer til jer. Oftest én af os, men ind imellem, kan vi være flere, hvis vi mener der skal flere vinkler på.

Vi afsætter 2 konsultationstimer (á 45min.) til første møde, hvorefter vi bruger tid på opfølgning og dokumentation.

Vores erfaring er, at vi skal bruge tid på at lære hinanden at kende, så vi kan få så meget information at arbejde med, som muligt.

Ved mødet afdækker vi, hvad I kan bruge os til. Nogle gange er ét møde nok, og I får den viden I har brug for, til selv at komme videre, med justeringer. Andre gange har I brug for at vi følger op på vores samtale, ved at opsøge samarbejdspartnere, kommunens tilbud, deltage i visitationsbesøg, følge op på aftaler der indgås med hjemmeplejen, tage med til samtaler på hospitaler, eller egen læge. Vi finder den løsning, I har brug for.