Loading...

Afklarende samtale

• Udgangspunkt i din hverdag, med dine værdier og behov, i dit hjem
• Identifikation af dine sundhedsproblemer og målrettet arbejde for at håndtere eller forebygge disse (udgangspunkt i de 12 sygepleje faglige områder)
• Struktureret indsamling af viden om dig (dit liv og dine præferencer)
• Pårørendes rolle i dit liv. Hvad har I brug for, for at alle kan følge med og være sammen, hvor nærvær er det bærende.

Vi kommer altid ud til jer, så vi kan møde jer, dér hvor jeres hverdags rutiner er. Vi har brug for at se hvordan I trives i jeres hjem, så vi kan komme med forslag til optimeringer af jeres hverdagsrutiner, med udgangspunkt i jeres liv.

Vi ønsker at lære jer at kende, så vi kan finde de bedste løsninger til jer. Inviter gerne jeres pårørende med, da de ofte også har ideer eller oplevelser, de kan byde ind med.

Vi kommer med en viden om generelle muligheder og begrænsninger, indenfor hjemmepleje og kommunale tilbud. Vi kommer også gerne med nye eller skæve vinkler, forslag og muligheder. Sammen kan vi finde de løsninger der virker for jer.

Så giv os et kald og kom i gang med at justere dit liv, så du får mere tid til det du gerne vil.

Vi arbejder ud fra en systematisk tilgang til fokusområder, relateret til en ældre borger eller patient, så vi kan identificere behovet ud fra dine præferencer, tilgængelig viden og lokale muligheder. Vi